Welkom op de gloednieuwe website van Liquisens!

Beste lezer,

Ik heet je graag welkom op de gloednieuwe website van Liquisens! Ben je benieuwd naar onze kijk op water? En wil je ontdekken wat wij kunnen betekenen voor de waterkwaliteit in jouw bedrijf of organisatie? Dan ben je op de goede plaats!

Op liquisens.be vind je onder andere meer informatie over wie we zijn en hoe we onze klanten én het milieu willen helpen. Je ontdekt er alles over onze dienstverlening voor legionellapreventie en leest meer over tal van mooie projecten.

Lijkt werken voor Liquisens jou een droom? Check dan zeker onze jobspagina. Heb je ten slotte nog een andere vraag of heb je interesse in onze diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Vriendelijke groet,
Steven De Schrijver
CEO van Liquisens