Wie zijn wij?

Missie en visie

Liquisens wil bedrijven en organisaties helpen om hun watersystemen effectiever én efficiënter te beheren door de waterkwaliteit te monitoren. Dit doen we door middel van innovatieve technologie zoals slimme sensoren en artificiële-intelligentiemodellen.

Op die manier wil Liquisens zijn klanten helpen om te besparen en hun waterkwaliteit te verbeteren, maar ook een positieve impact maken op onze planeet.

Duurzaamheid en CSR

Kwalitatief bruikbaar water is erg schaars. Daarom gaat Liquisens steeds op zoek naar de ideale balans tussen risicobeheer en duurzaamheid. Onze dienstverlening en projecten verhogen niet enkel de waterkwaliteit voor de gebruiker, maar hebben ook een positief effect op het milieu. Zo helpt onze slimme legionellapreventie bedrijven om legionella effectief aan te pakken, en tegelijkertijd minder chemicaliën te gebruiken en/of onnodige spoelingen te vermijden. Een win-win voor klant en milieu.

Tevreden klanten

Onze expertise

Liquisens werd opgericht in augustus 2019 door CEO Steven De Schrijver en COO Erik Dehaen. Hun ervaring in water én innovatieve technologie kan tellen: Steven werkte 12 jaar lang bij water-link, waarvan 5 als operationeel directeur. Erik was meer dan 20 jaar lang zaakvoerder van Roots Software.

Zij worden bijgestaan door CTO Ivan Lobato, postdoctoraal onderzoeker in multidimensional data processing en machine learning aan Universiteit Antwerpen, en Ana Gonzalez, die verantwoordelijk is voor backoffice en communicatie.

Steven en Erik Liquisensbusje